Post by barciaretwhitthy on Mar 8, 2022 16:48:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
Обичам как внезапно губя връзка ВСЕКИ ПЪТ, когато се кача на 1-во място -_-; „може би трябва да проверите вашия wif-“ Не губя връзка от моя страна, моите данни и wifi всъщност са страхотни за игри и поточно видео.
Добра е по цял ден я играя а .ма защо почна да ми бъгва
Наистина харесвам тази игра, но напоследък изостава като луд! Опитах се да го изчакам, преди да кажа нещо, но мина известно време и мислех, че последната актуализация ще помогне за забавянето, но не. Изобщо не изоставаше толкова лошо. Не съм сменял интернет, нито съм ходил другаде. Един ден просто започна да изостава много лошо и не спря. За мен е почти невъзможен за игра.
Обичам тази игра. Имаме само един проблем. Бъгове през цялото време и ме убива, защото не мога да се движа по екрана.. Трябва да изключа приложението, след което да го рестартирам и няма да има проблеми за около 20 минути и след това ще започне отначало. Моля, поправете този проблем...
Четох отзиви за изоставането и имам същия проблем. Това не е моето устройство, но... да.. изведнъж играта ми е все още за няколко секунди и аз съм мъртъв. Или удрям препятствие.. или просто имам късмет да се движа на сляпо!
Това е супер изостанало, забавно е, въпреки че графиките, където изкуството е добро, е невероятно, просто моля, направете го по-малко: изоставащо, лесно, поддържайте го забавно и го актуализирайте и го направете там, където не е нужно да купувате всичко, защото отнема много време за да отключите, но да коригирате изоставането, направете го актуализирайте до това, че това е първата ми игра и е толкова лесно, така че Eater го направи по-трудно или играчите трябва да играят по-трудно, не знам, но ще дам 5 звезди, ако поправя.
Snake Rivals Action fag
Snake Rivals - Fun Snake Game ایکشن okr
Актуализирано: Играта е забавна и пристрастяваща, най-добрата игра за змии в момента. Те трябва да подобрят функцията за игра с приятели.#1Ние постоянно трябва да пресъздаваме играта и да се каним взаимно, тъй като след някои игри това ни принуждава да напуснем, а не просто да рестартираме. #2: Приятелите трябва да могат да се виждат на мини картата. Затова играем заедно, защото искаме да се видим.
МНОГО ГОТИНА ИГРА👍👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤
Редактиране: Добра пристрастяваща игра. Една от, ако не, най-добрата/най-забавната игра в стил Snake.io. Давам 4 звезди поради челен сблъсък, който не работи правилно - Удряне отстрани от по-малка змия, определено зад главата, но все още умираща при челен сблъсък. (Закъснението/забавянето изглежда не е проблемът поне от моя страна) *Това не се случва изключително често, но се случва достатъчно често, за да бъде забележимо дразнене.
Всъщност харесвам тази игра, но вече се уморявам да прекарвам толкова време в отглеждането на змията и да имам 30 000 точки, за да бъда убит от някой, който хвърля хайвера си пред мен, по-малка змия, която не удря главата ми, змия, която трябваше да убия. ..и т.н. най-вече поправете ударното поле. Освен това ще прекарате часове в спестяване на монети за играта. Както най-много монети, които съм получавал, е 15 и нещата струват минимум 250. Предполагам, че змиите, които си блъскат носа в челюстта ми, т.е. аз съм пред тях, означава, че умра...1 монета за теб.
Дразнещо хвърляне на хайвера убива...НЯМА НАЧИН да ги избегнете, когато те буквално се появяват ПРЯМО НА ВАШИЯ ХИТБОКС. Вашето предложение към другите „да се уверите, че главата ви е пред противниковата“ е безсмислено и безполезно, ако нов играч влезе на дъската буквално точно ВЪРХУ вас. Трябва поне да направите първоначалното вписване на играч да не се сблъсква с текущия. Някакъв буфер за времето, може би? Инсталирах/деинсталирах това два пъти сега, това е прекъсването на сделката.
Snake Rivals - Fun Snake Game Laga ilw
Battle pass е страхотен, но ми се иска някои от нещата да не са толкова мех, когато изравните бойния пропуск. Също така какво точно прави Mastery on snakes, освен че ви дава сандъци? Наистина помислете за поставяне на някакъв вид модификатор за това и може би спокоен режим, при който все още можете да се сблъскате с неща, но не можете да убивате други змии. И бонусите, ако вече имате заредено, трябва да са плюс x към дължината или да удължават текущото активирано. (Ограничаване на стека до три?)
Да, трябва да платите минимум $4,99, за да премахнете реклами от края на всяка игра, но за мен си заслужаваше, тъй като нямам проблем да давам пари за игра, от която получавам часове удоволствие. Препоръчвам да закупите стартовата сделка за $4,99, която гарантира рядка змия от златен сандък, както и скъпоценни камъни/монети/и т.н. - плюс очевидно се отървава от рекламите. Да, трябва да печелите монети, за да отключите нови змии/парчета. Но играенето на играта извънредно време прави това; има за цел да ви даде нещо, за което да работите, а не да получите веднага!
Давам 2 звезди защото неможе да се играе офлайн
Това е добра игра, но има нужда от урок за способности, защото бях най-голямата змия във фоайето и получих призрака. След това изведнъж просто умря. Забелязах, че се случва и на други. Също така забелязах, че играчите се появяват в играта и в момента, в който излязат от яйцето, умират. Малко скептичен относно влагането на пари в игра, където изглежда, че е нагласена срещу добри играчи. Бях най-голям във фоайето като призрак и внезапно умрях. Не намирам това за приемливо. Моля, уточнете как.
Харесвам играта. Някои неща са малко утежняващи в играта, но като цяло я играя много, много често. Добавете коледна храна за ядене като човечета с джинджифил хляб и бонбони или нещо подобно? И различна музика, може би оставете пиесата да избере от 3-5 музикални комплекта, които да слушате. Позволете на захранването като щит за лице и без съмнение направете повече змии, които да купувате за бъдещи времена, като сезонни специални издания. И превърнете огнените топки в снежни топки, за да стреляте. Мъжка пуйка змия за благодарност би било хубаво.
Това е най-добрият .io тип игра, която съществува. Играх slither.io, когато излезе за първи път, което бързо стана твърде лесно и скучно. Това веднага има много повече работа, изглежда по-добре, змиите са по-готини, а персонализирането е лудо подробно. Можете да отключвате части, цветове, портрети, усилване на пътеки, скинове и т.н. Да не говорим, че има множество видове игри и те редуват предизвикателствата за трофеи на всеки няколко дни вместо на всеки няколко месеца. Най-добрата безплатна игра, която съм виждал досега!
Аз мисля ,че Играта е добра
Горе е
Харесвам играта, но има проблем, когато се опитвам да убия някой друг, въпреки че съм пред него и има малко зад главата си, когато се обърна да ги убия, вместо тях аз умра, може да бъде забавяне или проблем, така че ако се случва на други хора със същия проблем, моля, поправете го.
Много засича. Оправете си играта
МНОГО СМЕШНО!!!!
Има грешка! В снежната карта продължавам да се натъквам на "обект", който го няма... Влагам пари в тази игра доста често, но ще спра, ако не коригирате това. Всичките 6 мои деца също играят тази игра и се оплакват от нея. Уморих се да си губя мощностите! От друга страна, аз обичам тази игра и я играя няколко пъти на ден... МОЛЯ, КРЕГИРАЙТЕ ТОВА възможно най-скоро 🙏
Показва грешка при връзката, след като се опитах да поискам наградите, съобщих за това и те отрекоха това, продължих играта за известно време с надеждата, че ще бъде разрешена, но сега я играх отново след актуализиране на най-новата версия и проблемът все още съществува.
Тази игра не може да се играе. Всеки път, когато се опитвам да играя, или напълно губя връзка с мрежата, което ви принуждава да играете добре, или имам лоша връзка с мрежата, което ви кара да нямате контрол над героя си. Няколкото пъти, когато нямам или нямам връзка, или е лоша, играта постоянно изостава, което ви кара да се сблъскате с други играчи или обекти. Не си губете времето да изтегляте тази игра, докато не отстранят проблемите със сървърите си.
Защо трябва да играем срещу други играчи. Изтеглих това с мисълта, че мога просто да ям ябълки и да отглеждам и избягвам врагове, а не други играчи, които имат голямо предимство. При първата игра бях заобиколен от по-голяма змия, която не ми позволи да избягам, така че това изобщо не е честно, мисля, че трябва да включите режим на пасианс
Играта е страхотна, но има наистина страхотен и забавен начин да прекарвам времето си с децата ми. Единственото нещо, което забелязах, е, че трябва да има някаква непобедимост за играчите, които току-що се появяват в играта, има начин да се случат много убийства на хайвера. Просто направете така, че човек да не може да бъде убит и новият играч също да не може да убие. Просто трябва да е достатъчно дълго за няколко секунди, за да можете да се измъкнете и всъщност да играете играта, вместо да бъдете убити веднага щом се появите.
Играта изглежда невероятно. Но трябва да има сървъри, където всички започват еднакво. Не се присъединявайте и ще се изправите срещу огромни змии, които не правят нищо друго, освен да се заяждат с малките момчета. Тази игра ме накара да блъсна телефона си до стената за няколко мача. НЕ мога да подчертая това достатъчно, тази игра е супер несправедлива срещу нови играчи.
Наистина ми харесва играта, бих продължил да играя, но всеки път, когато ударя някой друг по главата или го отрежа, за да го убия, аз умра, а не другият играч, това наистина трябва да се разгледа и поправи. И да, прочетох коментарите на всички тук и изглежда, че това е голям проблем.
Snake Rivals - Fun Snake Game Action xyqk
Играта би била прилична. Като се има предвид добра механика, която всъщност е последователна и работи. Но тъй като тази дива мисъл изглежда е твърде много за разработчиците, за да разберат, че е само 1 звезда.
Това е наистина страхотна игра, но фактът, че когато играете в класическия режим и сте в топ пет, вашият мега огромен, но ако започнете да увеличавате мощността или просто редовно движите малка змия, може да ви удари по главата и да умрете. Мисля, че по-голямата змия трябва да спечели сблъсъка. Правил съм го много пъти в играта. Също така, ако ще имате змии струват 3000 монети, трябва да увеличите монетите, които поставяте в сандъците. Защото обикновено получавате от 7 до 12 монети. Като цяло това е добра игра и добри идеи.
Харесвам игри със змия като тази, с изключение на това, че без контролер или мишка или екран с размер на компютър, контролите за плъзгане на пръста ви по телефона в посоки са просто нестабилни. Ако обичате да завивате в обратната посока, в която се опитвате, тогава се наслаждавайте. Също така се изправяте срещу хора, които имат това, което споменах преди, защото можете да разберете разликата между плъзгането на пръст и някой, който може да използва усилването на скоростта и способностите, като същевременно контролира перфектно посоките им.
Харесва ми как можете да разцветите и други неща, които искам да му подаря с 4 звезди от една звезда
Тази игра ще се забави, когато се приближите до някого с лоша връзка. Гадно е, че си наказан от нечия липса на връзка, когато плащаш за високоскоростен интернет. Направете играта толкова лоши домакини с лоши хостове и добра връзка с други хора с добра връзка. Какво разочарование
Искам само, когато ударите глави с друга змия, по-голямата да спечели, а не по-малката. Това беше наистина досадно и затова му дадох две. Много хора се възползваха от това и стана досадно много бързо, не можах дори да направя час преди да го деинсталирам!
Тази игра е sh.. Обичам я, но изоставането е непоносимо, дори купих сезонния пропуск, моля, моля, за любовта към моята актуализация на змия и поправете проблемите, трябва да добавите като още 3 бонуса...като 3 секунди назад от вашата змия ..или 2-секундно замръзване..или супер огнена топка, бих искал да й дам 5 звезди, но този бъг или забавяне е основен проблем в конкурентните игри
Много забавно! Напомня ми за старата училищна змия на моя телефон Nokia много по-добре. Просто и дори моите 3 години се забавляват. Иска ми се да можете да видите дали някой от приятелите ви във Facebook играе или да ви каже кога е включен, за да можете да се присъедините към тяхната игра. Малко бъг и понякога изостава, но това се очаква. Страхотна работа на разработчиците! Също така може би добавяне на тунели или препятствия, с които можете да взаимодействате, като може би мини голф игрище, през което можете да се промъкнете. Но така или иначе страхотна игра!
Играта има тенденция да бъде много бъглива. В един момент, докато играех, нещо се повреди и всеки път, когато вдигнах кълбо за сила, не се даде сила. Заснех видео играта, тъй като това се случва, ако разработчиците искат да го видят, моля, предоставете имейл. Ще се радвам да променя прегледа си, след като грешките бъдат отстранени. Играя на Samsung Galaxy Tab S5e.
Това е наистина забавна игра. Всъщност съм впечатлен от невероятното качество. Нямам търпение да продължа да играя! Може да помисля да подкрепя създателите и да платя за нещо тук. Изглежда, че наистина се интересуват да актуализират и коригират приложението, когато играчите изпращат обратна връзка. Оценявам създателите, които се грижат! Благодарим ви, че направихте това наистина страхотно приложение!
Това е наистина забавна игра и те имат 3 различни стила на игра, които ще отговарят на повечето предпочитания. Много място за отключване на нови неща (много опции за персонализиране) единственият недостатък е, че отнема много време за игра, за да отключите нови змии. Това обаче също ви дава нещо, което да очаквате с нетърпение, вместо да изкарате максимум за една седмица.
Бебешка игра
Лош контрол, лошо синхронизиране, ако се опитате за главен сблъсък с по-голяма змия (по-малката трябва да спечели) 19/20 пъти, няма да спечелите. И на мен контролите ми се прехвърлят няколко пъти. Прекъсната точка беше, когато играех треска за златна треска и реши, че ако се движа надолу, змийската змия ще се издигне. В стена
Snake Rivals - Fun Snake Game Akció etey
Използвайте част от парите, изразходвани за тази игра, за да подобрите сървърите. Единствената игра имам проблеми с връзката. Myconnectionless трябва да е добре. Освен това обичам/мразя тази игра. Страхотна игра, страхотен убиец на времето, но супер разочароващо.
Това е забавна игра за игра, но продължава да бърка и ми казва, че съм прекъснал връзката с интернет всеки ден, въпреки че съм напълно свързан с интернет и замръзва за половин секунда, достатъчно дълго, за да не виждам къде съм отивам и се блъскам в друга змия, губейки цялото това време и усилия, които вложих, за да стана голяма
Харесвам играта, но има много проблеми. графиката е страхотна, персонализирането е страхотно и като цяло харесвам 3D оформлението Като казахме това, зоната за игра може да е малко по-голяма, понякога става претъпкана, оставяйки новите змии никога да нямат шанс, когато има огромни змии, които заемат толкова много на игралната зона. Ниската система за награди губи играчите ви, нека неплащащите играчи имат някои от добрите змии и се обзалагам, че ще получите повече за плащане. Ограничение от 500 букви и имам още много.....
Съсипана! Беше страхотна игра. След това получи актуализация преди известно време и вече не работи през мобилни данни. Оттогава не съм играл много, защото не мога да се справя със сезоните или да събирам наградите си, защото не мога да играя в движение, само у дома. Свързах се с разработчиците, когато това се случи и те отговориха, но никога не бяха коригирани, продължавам да проверявам дали проблемът е отстранен и изглежда не ги интересува. Срам! Беше забавно.
Добре, тази игра е супер страхотна! Не мога да подчертая колко е забавно!! Навлякох приятелите си в това и създадохме клан, всички играем, когато се събираме и когато сме на собствени места и това е такъв взрив! Тази игра всъщност е СУПЕР добра, една от най-добрите мобилни игри, които съм играл, не се виждам да спра скоро. Въпреки това ми се иска да има повече актуализации на основния геймплей, аз лично много харесвам да играя Battle Royal най-много, но всички мои приятели и всички искаме да има екипни режими и нови елементи.
Merge Monsters Przygodowe cxq
любимата ми игра. Така че освен това това е единствената игра, която играя. Играя от сезон 6 и го харесвам и похарчих твърде много, но не ми пука, но бих харесал фантастична космическа магия. Цветовете могат да бъдат красиви, моля, играйте. И съм малко разочарован от боен пропуск за сезон 10. Искам да кажа, че съм момиче, така че е добре. Яйцето crpyto е готино. Вълшебното нещо portrit е наред, предполагам, че искам да е едно яйце да свърши място благодаря, че ще бъдеш тук завинаги $$