(Android/iOS) Galaxy Genome [Space Sim] goljufija koda za povečanje kristalov
Mar 8, 2022 17:00:21 GMT
Post by barciaretwhitthy on Mar 8, 2022 17:00:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za povečanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Genome [Space Sim] 2022 version ▞▞▞
Fantastična igra! veliko potenciala.
Kot nekdo, ki je leta igral Elite, Frontier, First Encounters, Elite Dangerous, Privateer in Freelancer, je to vrsta mobilne igre, ki jo iščem že leta. Ni popolna, vendar nobena od teh iger ni. Najlepša hvala razvijalcem, da so to naredili.
Ko sem oceno spremenil v 5/5, je razvijalec takoj naslovil moj pregled. Hvala vam
Kupil sem ga na vaši objavi na Redditu. Čeprav tej igri manjka veliko vsebine, v primerjavi z nečim, kot je SRPG 3, se mi zdi, da je to vseeno dober začetek. Sistemi letenja so zelo dobri. Iskreno, včasih me spominja na starsector. Upam, da boste igro še naprej posodabljali in dodajali več vznemirljivih vsebin in sistemov. Vse pohvale. Uredi - nižja različica, ker ni posodobitev. Uredi - nova posodobitev. Ta ocena je bila objavljena v Imgurju prek Devove objave na redditu. Nadaljuj, človek. Ta tvoja igra mi je zelo všeč.
Precej zabavna igra, ki precej spominja na Elite Dangerous, vsaj mehansko gledano. Še vedno bi lahko uporabili še nekaj izboljšav qol, kot je zmožnost označevanja stvari, kot so sistemi ali postaje.
Ne morem mimo začetnega zaslona za nalaganje, znova zaženite aplikacijo in datoteka za nalaganje pravi, da sem porabil **:** časa za to, čeprav se ne bo naložil = Uredi na 4 zvezdice: Razvijalec je napako precej hitro popravil. V bistvu elitno nevarno: 2d avantura. Razvijalci bi morali vsekakor dodati delavski dron, kot je v igrah serije x, kjer lahko opravljajo misije, rudnike ali boj. Da pustim praznemu vesolju malo življenja. Morda celo postavite svoje postaje kot v medzvezdnem pilotu, kar je bilo zelo dobro. Ta igra ima potencial.
Poskušati se boriti v tej igri je nenavadno, lahko tudi gledate, kako se drek spušča po straniščni školjki, na koncu pa le preganjate pirate, samo da letijo mimo druge smeri naprej in nazaj. Po eni uri lovljenja ene ladje sem opustil to igro.
Galaxy Genome [Space Sim] Eventyr nth
Odlična igra, zdi se, da ni nobenega načina za dostop do shranjevanja v oblaku ...
Zelo priporočam, da se pridružite strežniku Discord, in vesel sem, da razvojna ekipa aktivno posluša povratne informacije in posodablja. Veliko bolj sem prepričan, da je tej igri usojena veličina. Bom posodobil, ko bom dobil priložnost, da se zares poglobim v posodobitve, ki so jih že izdali. Hvala razvijalcem!
Zanimivo igranje.
Ta igra je v bistvu mobilna različica Elite Dangerous in lepo ujame njeno bistvo, hkrati pa ostaja dovolj drugačna, da je zanimiva. Razvijalcu čestitam, da je ustvaril nekaj tako privlačnega in zabavnega. Vredno 2 $, če ste ljubitelj vesoljske simulacije.
Ima potencial, vendar potrebuje nekaj QoL ljubezni. Zakaj ne morem klikniti svoje misije, da izberem njen sistemski cilj? Zakaj me igra ne opozori, da mi bo zmanjkalo goriva, preden končam svojo pot? Zdaj sem izgubil več misij, ker ni bilo jasno, da ne morem priti do cilja. Všeč mi je, kaj igra poskuša narediti, vendar potrebuje več časa v pečici. Vsekakor se bom vrnil razvijalca, zaradi česar je igra manj obremenjujoča, kot je zdaj.
Zelo kul igra, ne razumem, kako najti prave meteorje
Odlične ideje, vendar bi jih bilo mogoče bolje izvesti. Kontrole so nekoliko nerodne in ladijska umetna inteligenca (avtopilot, samodejni napad) ... manjka, milo rečeno.
všeč mi je ... hvala ... vendar še naprej posodabljajte.
Ta igra je res dobra. Obožujem igre raziskovanja vesolja in ta pokriva skoraj vse podlage. Je kot mešanica Escape Velocity z Star Control 2 in resnično se počutite, kot da raziskujete galaksijo ali vesolje, glede na to, kako velik je zemljevid. Bitke so nekako težke in bi bilo v veliko pomoč, če bi aktivirali sistem za zagon pleve, hladilno telo in vabne sisteme za rakete tako, da preprosto kliknete njihove ikone na dnu zaslona namesto zunanjega menija. Upam, da boste videli to možnost.
Dodajte več rež za shranjevanje in ležeči način.
Pravkar sem ga kupil včeraj in se imam super. Šele na začetku, vendar je videti kot zabaven tek
Dobra, zelo dobra igra
kot je drugi rekel "elite" podobno, vendar je že podobna z imenom alite, vendar ima samo 1 ladjo in njen FPP, vendar je to še bolje, da več ladij 2d od zgoraj navzdol kot druge vesoljske igre, ki so 2d, ampak zakaj je horizontala eksperimentalno upanje v prihodnost ni eksperimentalna in podpira obrnjeno pokrajino, ker moje žične slušalke niso udobne za rokovanje s telefonom, kamor je vstavljen moj zvočni priključek, vendar prekleto lepo igro in celo podpira modifikacije, ki jih je lepo imeti, vendar MODS še vedno v razvoju
Vsakdo, ki je seznanjen z Elite Dangerous, bi moral imeti igranje za dobrodošlico. Bolje bi bilo, če bi dialog zgodbe zaustavil akcijo, namesto da bi jo upočasnil, saj običajno takoj vstopimo v bitko, medtem ko se pregrevamo od upogibanja na zvezdo. Mogoče možnost na HUD-u za ciljanje najbližjega sovražnika. Če se tarča nagrade ne prikaže, zapustite sistem in se vrnite in prikazal se bo. Moja obrambna kupola se iz nekega razloga ne napolni med obnavljanjem. Skratka, uživajte v igri.
Ni mogoče igrati. Meni zamrzne, ko izbirate med ladjo. Uporabljam Huawei mate 20 pro. Na primer pri izbiri objekta ali zemljevida. Ne morem klikniti na nič.
Briljantna igra, podobna "Eliti". Deluje zelo gladko in se med nalaganjem zruši le enkrat, nikoli med igranjem. Lahko trgujete, pirate, rudarite tako kot v eliti, vendar v 2D. Zemljevid vesolja je ogromen! Ne morete obiskati vsakega sistema, tudi če poskusite. Edina stvar za izboljšanje bi bila ustrezna vadnica na začetku igre. Poleg vsega, kar je v tej igri briljantno, so razvijalci zelo koristni in se hitro odzovejo.
Dobra igra
Dober začetek, vendar se zdi, da je veliko prostora za izboljšave. Kakovost življenja stvari, kot je možnost videti, kje se blago kupuje in prodaja.. Želim si, da bi bili umetniški zasnovi ladij in nakladanja drugačni. Zaenkrat se preprosto ne počutijo zadovoljivo. Kontrole so počasne. Medtem ko običajno obožujem newtonovsko fiziko, je tukaj pogosteje kot tekmovanje na ledu. Morda prilagodite pospešek zavoja, da ostane konsistenten? Pohvale za avtopilota! Na splošno je to prijetno obsežna in obetavna igra!
Zelo kruta igra, z veseljem obnove!)
Preizkusil, izgleda in se počuti odlično, ampak... - Upravljanje z energijo se zdi moteno. Vadnica vas prosi, da onemogočite ščitni modul, ki ste ga pravkar kupili, naredili in nato znova omogočili. Toda ščit ni nikoli več prišel na splet. - Ko umrejo, se ladje zamenjajo, dobil sem sporočilo o povračilu, potem pa ladja pospešuje in nič drugega se v igri ne odziva, niti menija ne morem odpreti, aplikacijo sem moral ubiti.Zgodilo se je 3-krat - vsakič začel novo igro za testiranje. Vrnjeno
Spin the Bottle: kissing game கேஷுவல் axlp
Všeč mi je, nisem igral na elitno nevarno, vendar sem si ogledal nekaj predvajanj, tako da sem dobil bistvo.... Prav tako se mi zdi kot Event Horizon, vendar boljši...
Najprej idk, kaj bo poslal maso ali karkoli pomeni dobro ali slabo, na primer potrebujem boljši vodnik za razumevanje, kaj je masa in kaj pomeni polovica ot in od kod bi dobil.mods, saj obstaja možnost
Ta igra je popolna smeti. Vadnica traja predolgo. sporočila vadnic utripajo na zaslonu in izginejo brez možnosti, da bi jih prebrali. Prva misija, ki jo zahteva lame tutorial, je samomorilska misija. In v vadnici vam pove, da izberete element menija, ki ne obstaja. Ne želim samo svojih 2,50 $ nazaj, želim, da mi ti klovni plačajo za uro mojega časa, ker sem poskusil njihovo goljufijo v igri. Vse dobre ocene so bile plačane.
Res zabavna igra, a tudi zelo dober dev. Če imate kakršne koli težave ali vprašanja, mu pošljite e-pošto, z veseljem vam bo pomagal. Danes je zelo redko imeti skrbne razvijalce
Zaenkrat mi je všeč! Ogromna igra z elegantnim in čistim vmesnikom, ki ji veliko pomaga. Če bi lahko prosil za eno stvar, bi bil to dober video z nekaj nasveti in triki za nas noob. Nekaj, kar nam bo pomagalo razumeti, kako najbolje izkoristiti svoj čas in vire!
Popolnoma fantastično potrebuje nekaj majhnih popravkov in sčasoma bi rad imel zmožnost ustvarjanja postaj ali lastništva frakcije različnih ladij Naredite dodatek, da bo vesolje v vojni z ločenimi sektorji za vsako raso ljudi ali nezemljanov
Vrhunska igra za odlično ceno.
Lepo O
Igra je tako zabavna. Dajem 4, ker se igra samodejno shrani vsakič, ko deformirate.. lol
To je res dobra igra, še posebej za ceno, nadaljujte z dobrim delom in posodobitvami
Mislim, da je vse skupaj kul, ampak... zakaj se tvoja vesoljska ladja ustavi, če nehaš potiskati, v vesolju ni vlečenja
Ta igra je neverjetna, če ne zaradi drugega kot zaradi dejstva, da razvijalec redno dodaja nove vsebine.... Ko se je igra prvič začela, je dal anketo, da bi videl, katere vidike igre bi ljudje najbolj želeli glej razširjeno. Nato je pripravil "načrt", ki je združil tako povpraševanje ljudi kot tudi njegovo lastno vizijo igre.
Ta igra je elitno nevarna v vašem žepu, vendar je boljša, saj je enoročna. Fantastično delo, razvijalci. Plačal bi za razširitve, preobleke itd.
Ko bo več vsebine, bo ta igra še boljša. Trenutno pa je zabavno.
Ni mogoče igrati. Vsakič, ko se deformirate, pridete na vrh zvezde, ki vas raznese. Ni nastavitev, da bi to spremenili. Grozen dizajn, ki lomi igro.
Nič hudega.
Fantastična vesoljska igra, ki spominja na serijo Escape Velocity. Vredno nakupne cene!!!
Odlična igra, vendar potrebuje možnost shranjevanja v meniju.
Po nekaj časa z igro sem spremenil svojo oceno. Želim si, da bi bil pred nakupom demo za preizkus. Našel sem težave.Warp skoki se ne končajo v ciljnih sistemih, misija se ne sproži ali se sproži v napačnem sistemu (headhunter). Še vedno nimam pojma, kaj počnejo različno stopenjski moduli, njihov opis je zmeden. Ni mogoče videti, kako daleč so warp tarče. Upal sem na več. Ni slabo, potrebuje kar nekaj laka. Svojo oceno sem povišal za eno zvezdico na 4.