Post by barciaretwhitthy on Mar 8, 2022 17:03:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше золота ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Крута гра
Забагато додавань, які займають більше одного раунду гри. Ви проходите рівень і повинні дивитися дуже довгу дуже гучну рекламу
гарний додаток і його креатив
Довелося видалити гру. Я не міг просуватися вперед, якщо не був змушений витрачати гроші на аванс. Я більше не буду цього робити. Шкода, що компанія хоче більше прибутків, ніж задоволених геймерів. Я застряг на рівні 122 протягом, здається, місяців, я на волоссі не можу видалити цю гру, хоча мені дуже подобається ця гра. Я не виношу стільки часу, зусиль і грошей, які я витратив, намагаючись досягти успіху. Виправте рівень 122, або я видалю гру.
Гра, якою ви очікували від мобільної гри з бульбашками, нічого особливого. Чому не може бути гри з бульбашками, де ви платите долар наперед, щоб купити її, без реклами чи покупки в іграх!? Видалено, як тільки з’являлася реклама з пристроєм, якщо ви збираєтеся мати жахливу рекламу, принаймні дозвольте користувачам негайно їх пропускати!
Це все одно не дає мені грати, лад на розгляді. Це все одно не дає мені грати.
Ця гра викликає певну залежність. Це легкий спосіб скоротити час.
Більше шкідливого програмного забезпечення, ніж ігор, настирлива реклама, яка перериває в ході, величезна розрядка акумулятора навіть у фоновому режимі (це справа крипто-майнінг‽‽), головоломки, де домінують RNG...
остаточно втрачені монети
Bubble Shooter Слагалице hwco
Bubble Shooter ধাঁধা brz
Занадто голосно, надто кричуще, надто дитяче
Bubble Shooter Hjernetrim vlv
звикання. більшість оголошень не надто нав’язлива більшість часу.
Інколи весело грати важко, але мені подобається, що це змушує задуматися
у цій грі забагато збоїв, вона не дає вам монет, бомб чи вогняних куль... як би ви їх не називали. не дає вам достатньо монет, щоб пройти рівні. Ця гра жахлива з глюками.
Гра 5 зірок, якби мені не доводилося перезапускати гру майже після кожного рівня, який я пройшов. Реклама не завантажується і занадто часто зависає.
Це моя улюблена гра в усіх інших іграх, тому що це легко розбити всі бульбашки, створені подібними іграми, і подарувати дітям щастя, це дуже важливо, я не буду розповідати, але це ігри, подібні до цього, дуже дуже легко для всіх бульбашок і збирати монети за 11 днів це моя улюблена гра і мені дуже подобається ця гра, будь ласка, створюйте подібну гру стільки і не створюйте на, тому що це дуже небезпечно для дітей і якщо компанія Hak дитячий телефон вони будуть c
Мені подобається гра, але я витратив багато, що стало занадто дорого
Чиста хороша графіка гарна гра
Закінчив усі рівні близько 3 днів тому. Коли ви додасте більше рівнів?
Дивовижна гра для дітей, щоб знати про кольори.
Цікаво, але для завантаження наступного рівня потрібно багато часу
Просто ваш середній міхур, який не пояснює, як використовувати бонуси для безкоштовних пострілів
Все добре. Деякі рівні нестабільні, і неможливо виграти більше однієї-двох зірок. Дуже засмучує. Я продовжую повертатися до деяких рівнів, як ідіот.
Scopa - Italian Card Game С карти rtej
Забагато реклами. Гра зависає в самий невідповідний момент. Але це також дуже звикає.
Гра не стає складнішою в міру просування рівнів.
Це хороша гра, але я не розумію, чому на одних лише одна зірка, а на інших дві зірки, а решта три зірки або чому вона все ще золота, а частина – на синьому фоні.
Я люблю цю гру і вражаю цією грою і задоволений цією грою, коли мені стає нудно, тому я грав у цю гру і я щасливий, і тому я даю, тому я даю три зірки
Ця гра весела, але є шлях до великої кількості реклами.
це хороший додаток, але недостатньо складний
Відновлення оголошення не працює
Загалом відмінний досвід. Однак у мене є запитання. Коли ви робите покупку додаткових монет, вона дійсна лише для одного рівня, і неможливо перейти на вищі рівні. По-друге, в ньому згадується, що після того, як ми зробимо покупку, більше не відображатиметься реклама. Однак реклама продовжує з’являтися. Будь ласка, дайте відповідь якомога раніше. Дякую.
Це хороша гра, яку коли-небудь бачили раніше
Спочатку мені подобалося грати в цю гру. Але зараз занадто багато реклами, тому я припинив її грати
Дуже гарна гра)))) ДЯКУЮ ВАМ!
Гра чудова та приємна, але зупиняється під час гри, чи можете ви це виправити?
Любов, яка викликає задоволення і виклик, не може зупинитися.
Завантажте гарну стрілянину і побачите, чому я поставив їй свої 4 зірки, але є багато додатків, зменшуючи додавання